Aspergeboerderij Sandur

De boerderij
De aspergeboerderij ligt aan de Vaart Noordzijde 186 tussen Erica en Nieuw Amsterdam.
Hier worden sinds 1997 asperges geteeld. Ons land ligt op de uitloop van de Hondsrug, een perfecte plaats om asperges te telen.
De asperges hebben volgens vaste klanten een zachte, iets zoete smaak. Bepalend voor deze smaak is onder andere de manier waarop we onze asperges verzorgen. Het oogsten van onze witte asperges is puur handwerk. We halen de asperges met een speciaal steekmes uit de grond.

De winkel
In onze streekproductenwinkel verkopen we naast onze asperges ook andere streekproducten, zodat je van iedere aspergemaaltijd een feestje kunt maken. Bij de keuze van deze producten staat bij ons kwaliteit voorop en daarom hebben we met zorg wijnen, sausjes, geschrapte krielaardappeltjes, soepen, asperge-ijs, honing, biologische producten, zuivelproducten, producten met minder koolhydraten en meer uitgekozen. Onze ham komt steeds vers van de slager en de zalm van de visboer. Ons assortiment blijft groeien en inmiddels verkopen we steeds meer streekproducten. Ook maken we onze eigen producten. Kom langs in onze boerderijwinkel en geniet van o.a. huisgemaakte aspergesoep en aspergequiches.

Kijk voor meer informatie en openingstijden op onze website.

Terug naar overzicht

Aspergeboerderij Sandur


Adresgegevens:
Vaart NZ 186
7833 HJ Nieuw-Amsterdam
0031 (0)591 554375
info@aspergeboerderijsandur.nl

bezoek de website

Op de kaart: